Pește și chipsuri

Pește și chipsuri
Pește și Chips-uri este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Mergeți la magazin și ridicați paprika, praf de copt, praf de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri.

Instrucțiuni

1
Frecați bine cartofii, apoi tăiați-i în bastoane groase de 1/4". Uscați bine cu prosoape de hârtie și lăsați-le așezate pe prosoape de hârtie pentru a permite suprafeței cartofilor să se usuce timp de aproximativ 30 de minute. Puteți sări peste acest pas dacă sunteți presat de timp, dar cartofii dvs. nu se vor dovedi la fel de crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Se amestecă făina, amidonul de porumb, boiaua și pudra de ceapă într-un castron mediu până se combină bine. Pudrați fiecare file de pește cu amestecul de făină pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1 1/2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți la 330 de grade F. căptușiți a 2 rafturi de sârmă cu 2 straturi de prosoape de hârtie fiecare.Prăjiți cartofii în loturi până la o culoare cafenie deschisă și marginile abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați chipsurile prăjite într-un raft pregătit pentru a se scurge.Când cartofii s-au prăjit, adăugați praful de copt în amestecul de făină și amestecați împreună. Apoi adăugați berea rece la amestecul de făină și amestecați ușor împreună. Este în regulă dacă mai sunt câteva bulgări, asigurați-vă că nu amestecați prea mult aluatul sau va ajunge greu. Înmuiați fileurile în aluat și prăjiți-le în loturi. Întoarceți fileurile cu clești când vedeți că marginile încep să devină maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Transferați în al doilea raft pregătit pe măsură ce termină prăjirea.Când peștele s-a prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți chipsurile a doua oară până când sunt maronii aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
6
Se scurge pe un raft și se presară cu sare. Prăjiți peștele a doua oară la temperatura mai ridicată până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Scurgeți pe un raft.
8
Serviți peștele și chipsurile cu pene de lămâie sau oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista