Pește și chipsuri

Peștele și chipsurile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 608 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime. 141 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de malț, cartofi roșii, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 3 inci de ulei într-o friteuză la 325 grade F. alternativ, utilizați o tigaie adâncă și grea.
Curățați cartofii și tăiați-i în chipsuri (adică cartofi prăjiți) de dimensiunea degetului arătător.
Puneți cartofii într-un coș de friteuză și coborâți în ulei. Prăjiți chipsurile timp de 2 până la 3 minute; nu trebuie să fie crocante sau complet fierte în acest moment.
Scoateți chipsurile pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Porniți temperatura uleiului până la 375 grade F. Într-un castron mare de amestecare, combinați făina, praful de copt, sarea și piperul.
Combinați apa de sodă și oul și turnați în amestecul de făină.
Bateți la un aluat neted.
Întindeți făina de orez pe o farfurie. Dragați bucățile de pește în făina de orez și apoi înmuiați-le în aluat, lăsând excesul să se scurgă.
Puneți chipsurile în fundul coșului de friteuză și scufundați cu grijă în uleiul fierbinte. Coborâți cu grijă peștele bătut în uleiul care clocotește deasupra chipsurilor. Prăjiți peștele și chipsurile timp de 4 până la 5 minute până când sunt crocante și rumenite.
Scoateți coșul și scurgeți peștele și chipsurile pe prosoape de hârtie; condimentează ușor cu sare.
Serviți învelit într-un con de ziar cu oțet de malț și/sau sos tartar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.