Pește și chipsuri

Peștele și chipsurile necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 248 calorii, 41G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Acesta este adus la tine de Norecipes. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, praf de ceapă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri.
Instrucțiuni
Frecați bine cartofii, apoi tăiați-i în bastoane groase de 1/4". Uscați bine cu prosoape de hârtie și lăsați-le așezate pe prosoape de hârtie pentru a permite suprafeței cartofilor să se usuce timp de aproximativ 30 de minute. Puteți sări peste acest pas dacă sunteți presat de timp, dar cartofii dvs. nu se vor dovedi la fel de crocanți.
Se amestecă făina, amidonul de porumb, boiaua și pudra de ceapă într-un castron mediu până se combină bine. Pudrați fiecare file de pește cu amestecul de făină pe toate părțile.
Adăugați 1 1/2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și încălziți la 330 de grade F. căptușiți a 2 rafturi de sârmă cu 2 straturi de prosoape de hârtie fiecare.Prăjiți cartofii în loturi până la o culoare cafenie deschisă și marginile abia încep să se rumenească.
Transferați chipsurile prăjite într-un raft pregătit pentru a se scurge.Când cartofii s-au prăjit, adăugați praful de copt în amestecul de făină și amestecați împreună. Apoi adăugați berea rece la amestecul de făină și amestecați ușor împreună. Este în regulă dacă mai sunt câteva bulgări, asigurați-vă că nu amestecați prea mult aluatul sau va ajunge greu. Înmuiați fileurile în aluat și prăjiți-le în loturi. Întoarceți fileurile cu clești când vedeți că marginile încep să devină maro deschis.
Transferați în al doilea raft pregătit pe măsură ce termină prăjirea.Când peștele s-a prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți chipsurile a doua oară până când sunt maronii aurii și crocante.
Se scurge pe un raft și se presară cu sare. Prăjiți peștele a doua oară la temperatura mai ridicată până se rumenesc.
Serviți peștele și chipsurile cu pene de lămâie sau oțet.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.