"Pește și chipsuri"

"Pește și chipsuri" necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 80 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți caviar, coajă de lămâie, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă împreună CR aproxormme fra fra, coaja, arpagic, și sare după gust. Răciți toppingul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Ungeți generos 2 foi mari de copt cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Tăiați cartofii transversal pe o diagonală ușoară în felii groase de 1/8 inch cu mandolină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
5
Tăiați 80 de stele de cartofi cu tăietor și aranjați în 1 strat pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Ungeți blaturile cu mai mult ulei și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Coaceți stelele în loturi în mijlocul cuptorului până devin aurii și crocante, aproximativ 10 minute (stelele se pot ondula). Transferați imediat stelele cu atenție cu o spatulă metalică pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci (stelele vor continua să fie clare).
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Se serveste Stele acoperit cu CR fra fra FRA și caviar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CaviarCaviar
1
* CR fra fra topping-ul se poate face 4 zile înainte și refrigerate, acoperit. * Stelele pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate, între prosoape de hârtie, într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții80
Scor De Sănătate2
Revista