"Pește și chipsuri"
"Pește și chipsuri" necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 80 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Dacă aveți caviar, coajă de lămâie, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se amestecă împreună CR aproxormme fra fra, coaja, arpagic, și sare după gust. Răciți toppingul până când este gata de utilizare.
Ungeți generos 2 foi mari de copt cu puțin ulei.
Tăiați cartofii transversal pe o diagonală ușoară în felii groase de 1/8 inch cu mandolină.
Tăiați 80 de stele de cartofi cu tăietor și aranjați în 1 strat pe foi de copt.
Ungeți blaturile cu mai mult ulei și condimentați cu sare.
Coaceți stelele în loturi în mijlocul cuptorului până devin aurii și crocante, aproximativ 10 minute (stelele se pot ondula). Transferați imediat stelele cu atenție cu o spatulă metalică pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și a se răci (stelele vor continua să fie clare).
Se serveste Stele acoperit cu CR fra fra FRA și caviar.
* CR fra fra topping-ul se poate face 4 zile înainte și refrigerate, acoperit. * Stelele pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate, între prosoape de hârtie, într-un recipient etanș la temperatura camerei.