Pește și cartofi prăjiți cu ierburi

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și felul principal pescatarian? Peștele și cartofii prăjiți cu plante ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $ 6.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ceapă, cartofi, fileuri de halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Pește crocant de plante cu cartofi parmezan, Pește crocant de plante cu cartofi parmezan, și Sare și ierburi prăjite pește întreg.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 7 ingrediente, amestecând bine.
Așezați cartoful și ceapa într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit; aruncați cu 2 linguri amestec de ulei de măsline.
Coaceți la 400 timp de 35 până la 40 de minute sau până la licitație, amestecând după 25 de minute.
În timp ce cartofii se coace, amestecați coaja de lămâie și sucul de lămâie în amestecul de ulei de măsline rămas.
Ungeți amestecul de ulei de măsline uniform peste pește; acoperiți și lăsați să stea în timp ce cartoful termină coacerea.
Aranjați peștele peste cartof în tigaie.
Coaceți la 400 timp de 14 până la 16 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.