Pește și cartofi prăjiți crocanți

Pește și cartofi prăjiți crocanți
Peștele și cartofii prăjiți crocanți este un fel principal pentru 4 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 45 g de proteine , 79 g de grăsimi și un total de 1215 calorii . Pentru 4,25 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, canola plus 2 lingurițe de ulei de canola, sare și piper și cartofi ruginii. Câteva persoane au apreciat foarte mult acest fel de mâncare european. 98 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și pescatariană . Per total, această rețetă obține un scor extraordinar de 97% . Încercați pui la cuptor cu rubarbă și cartofi cu chipsuri crocante de kale , Easy Fish Molee (tocană de pește în stil sud-indian cu nucă de cocos) și fileuri de pește cu guacamole crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
2
Puneți o tavă de copt în cuptor pentru a o preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
3
Folosind accesoriul de feliere de pe un robot de bucătărie sau un cuțit, feliați cartofii în discuri subțiri de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Puneți 1/3 din cartofii feliați într-un recipient cu apă rece și păstrați-i pentru altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
5
Puneți restul de 2/3 din cartofi într-un bol mare cu 2 lingurițe de ulei de canola, sare și piper după gust și amestecați pentru a acoperi cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
6
Scoateți tava de copt din cuptor și pulverizați-o cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
7
Transferați cartofii pe tava de copt și coaceți timp de 10 minute, întoarceți fiecare chips și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii1 1/2 Livre Piept De Curcan Fără Piele și Dezosat, Tăiat în Fâșii
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
8
Într-o oală medie, încălziți 3 căni de ulei de canola la 175 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
9
Într-un bol mare, combinați ingredientele uscate rămase, cu excepția 1/2 cană de făină, și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
10
Încorporați apa minerală cu telul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Puneți restul de 1/2 cană de făină pe o farfurie sau o tavă de plăcintă și condimentați cu sare și piper. Treceți tilapia prin făină, scuturați excesul, apoi înmuiați-o în aluat. Puneți cu grijă peștele în aluat în uleiul încins. Lucrând în tranșe, pentru a nu aglomera oala, prăjiți timp de 6 minute, până se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
TilapiaTilapia
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
12
Scoateți fileurile pe o farfurie termorezistentă, tapetată cu prosoape de hârtie sau într-o pungă de hârtie maro. Repetați cu fileurile rămase. În timp ce prăjiți tilapia rămasă, păstrați fileurile fierte la cald într-un cuptor preîncălzit la 120 de grade Celsius.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)2 Căni De Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
13
Serviți imediat cu cartofi prăjiți și sos tartar alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
14
Combinați toate ingredientele într-un bol mic și amestecați până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista