Pește și cartofi prăjiți
Rețeta de pește și cartofi prăjiți ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.65 pe portie. Această garnitură are 313 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fileuri de eglefin, sos tartar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește bătut cu bere și cartofi prăjiți, Pește la cuptor și cartofi prăjiți, și Pește cu ierburi de lămâie cu cartofi prăjiți crocanți la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați uleiul și piperul.
Tăiați cartofii pe lungime în 1/2-in. benzi.
Adăugați la amestecul de ulei; aruncați pentru a acoperi.
Loc pe un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 425 de minute, timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Între timp, într-un castron puțin adânc, combinați făina și piperul. Într-un al doilea castron puțin adânc, bateți oul și apa. Într-un al treilea castron, combinați fulgii de porumb, brânza și cayenne. Dragați peștele în făină, apoi înmuiați-l în amestec de ouă și acoperiți-l cu amestec de firimituri.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 425 la 10-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Serviți cu chipsuri și sos tartru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este eticheta de Designer Ecco Domani Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Casa De Discuri Ecco Domani Pinot Grigio]()
Casa De Discuri Ecco Domani Pinot Grigio