Pește învelit în folie cu sos cremos de parmezan
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 45 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 22 și costă 47 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, file de tilapia, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pește învelit în folie cu sos cremos de parmezan, Amestec De Legume Parmezan-Busuioc Învelit În Folie La Grătar, și Folie-pachet de pește cu sos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Pulverizați 4 foi mari de folie rezistentă cu spray de gătit.
Așezați 1 file de pește în centrul fiecărei foi; se întinde cu maioneză.
Acoperiți cu ingredientele rămase; pliați pentru a face 4 pachete.
Grătar 10 până la 12 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.