Pește întreg la grătar cu usturoi crocant și ardei iute roșii

Pește întreg la grătar cu usturoi crocant și ardei iute roșii
Peștele întreg la grătar cu usturoi crocant și ardei iute roșu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, sherry, scallions și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Kale la grătar cu usturoi, ardei iute și slănină, Cod negru la grătar cu usturoi prăjit și ardei iute, și Boluri de pește la grătar cu Scapes de usturoi și Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar și tapetați grătarul cu folie de aluminiu rezistentă ușor unsă. Aranjați frunzele de banană în două stive de 3 și presărați fiecare cu o pătrime din albul de ghimbir și scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare11 Uncii De Frunze De Spanac, Spălate și Uscate Prin Centrifugare
4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie
2
Tăiați 3 tăieturi în carne pe ambele părți ale fiecărui pește, tăind până la os. Puneți peștele pe frunzele de banană și împrăștiați deasupra restul de ghimbir și albușuri de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Se presară cu sherry și sos de soia. Îndoiți frunzele peste pește și legați fiecare pachet în 3 locuri cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
4
Așezați pachetele pe grătar, închideți grătarul și gătiți la foc mare timp de 25 de minute, rotind pachetele o dată, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă a peștelui înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie4 Căței De Usturoi, Răzuiți Cu Un Microplan Sau Partea Mică A Unei Răzătoare Cu Cutie
5
Transferați cu grijă pachetele într-un platou și lăsați să se odihnească timp de 2 minute.
6
Tăiați-le și curățați frunzele de banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
7
Între timp, într-o tigaie, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
8
Adăugați usturoiul și ardeii iute și gătiți la foc mic, amestecând, până când usturoiul este crocant, 2 minute. Puneți uleiul, usturoiul și ardeii iute peste pește; condimentează cu sare. Împrăștiați verdeața de coriandru și scallion deasupra și serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Pană De VarPană De Var
Un Praf De Sare Dupa Gust.Un Praf De Sare Dupa Gust.
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Revista