Pește Întreg La Grătar
Peștele întreg la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 30 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 38 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 48 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de sare și piper, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pește La Grătar, Pește Dijon La Grătar, și Pește și ardei la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit foarte ascuțit, scorați pielea de pe ambele părți ale peștelui pe diagonală la intervale de 1 inch.
Așezați într-o mică adâncime dish.In un castron mic, amestecați împreună rozmarinul tocat, cimbru tocat și pasta de usturoi. Frecați pasta de ierburi-usturoi pe tot exteriorul și interiorul peștelui. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă vermutul și uleiul de măsline peste pește, se întoarce la acoperire și se lasă să stea 30 de minute.Pregătiți un grătar pentru grătar direct la foc mediu-mare.
Periați și ungeți grătarul pentru grătar și un coș pentru grătar de pește, dacă doriți.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada. Umpleți cavitățile de pește cu câteva felii de lămâie și crenguțe de rozmarin și cimbru.Aranjați peștele pe grătar sau în Coș direct la foc mediu-mare. Grătar, întorcându-se o dată, până când este carbonizat frumos și gătit, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. În ultimele minute de grătar, grătiți feliile de lămâie rămase peste cea mai fierbinte parte a focului, rotind o dată, până se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele pe farfurii individuale sau pe un platou de servire, garnisiți cu feliile de lămâie la grătar și serviți imediat.
Servește 6 la 8.Adaptat din Williams-Sonoma pe grătar, de Willie Cooper (Oxmoor House, 2009).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.