Pește întreg copt în crustă de sare
Peștele întreg copt în crustă de sare este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 26,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 300g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 1563 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână lămâie, sare kosher, pește precum snapper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pește întreg prăjit într-o crustă de sare, Pui întreg copt într-o crustă de sare infuzată cu cimbru, și Pește întreg copt în sare de mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Curățați și intestinați peștele, îndepărtați aripioarele de sus și de jos, scalați și îndepărtați branhiile.
Bateți albușurile de ou pe vârfuri moi și pliați în sare.
Puneți cimbru în cavitatea corpului și lăsați-l deoparte.
Așezați 4 linguri de amestec de albus de ou pe un platou mare, potrivit pentru cuptor la masă.
Puneți peștele deasupra amestecului și lingurați amestecul rămas deasupra peștelui.
Puneți peștele și platoul în cuptor și coaceți timp de 25 până la 30 de minute. îndepărtați și loviți crusta pentru a sparge. Îndepărtați cu grijă crusta de sare din partea de sus a peștelui și împărțiți carnea între două plăci.
Serviți cu ulei bun și lămâi.
(Un acompaniament excelent ar fi o salată de rucola și roșii.)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.