Pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește întreg aburit cu Scallions și ghimbir. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 383 calorii. Dacă aveți la îndemână ghimbir, ulei de susan asiatic, vin de gătit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia, Pește Aburit Cu Scallions Și Ghimbir, și Pește aburit cu Scallions și ghimbir.
Instrucțiuni
Spălați peștele în apă rece și ștergeți-l. Faceți 3 tăieturi paralele diagonale lungi de 2 inci pe fiecare parte a peștelui, tăind până la os. Frecați peștele peste tot cu 1 linguriță de sare de mare și așezați-l pe o farfurie rezistentă la căldură suficient de mare pentru a-l ține.
Într-un mortar, lăsați ghimbirul într-o pastă cu un vârf de sare de mare. Luați o treime din pasta de ghimbir și umpleți puțin în fiecare dintre tăieturile din pește. Într-un castron mic, amestecați restul de pastă de ghimbir cu sosul de soia, vinul și 1/2 linguriță de ulei de susan. Se toarnă sosul în cavitate și deasupra peștelui și se lasă la marinat timp de 10 până la 20 de minute.
Puneți o pătrime din bucățile de scallion în cavitatea peștelui. Puneți orice marinată de pe farfurie peste pește și deasupra cu scallions rămase.
Pentru a vă configura aranjamentul de aburire, turnați aproximativ 3 căni de apă într-un wok mare și aduceți la fierbere la foc mare. Puneți farfuria cu peștele într-un abur din metal sau bambus și acoperiți bine cu un capac sau cu folie. Când apa fierbe puternic, puneți mănuși de cuptor și așezați cu grijă aburul în wok; apa nu trebuie să atingă farfuria. Aburiți peștele până când este opac peste tot și fulgi ușor atunci când este tras cu o furculiță, 15 până la 18 minute. Scoateți cu grijă aburul din wok.
Când peștele este aproape gata, încălziți uleiul de arahide și restul de 1/2 linguriță de ulei de susan într-o tigaie mică până când este foarte fierbinte.
Scoateți farfuria cu peștele din abur.
Turnați uleiul fierbinte peste pește pentru a-l glazura (aburirea lasă adesea un finisaj foarte mat) și serviți peștele imediat din farfurie. Oaspeții pot ridica bucăți de pește de pe farfurie cu bețișoare în timp ce mănâncă sau pot fi servite porții formale. Asigurați-vă că serviți puțin din sos cu peștele.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.