Pește Înnegrit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele înnegrit. Această rețetă servește 6 și costă 2,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 435 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Un amestec de condimente de pește înnegrit, fileuri de somn, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare includ Amestec de condimente înnegrite și pește înnegrit, Pește Înnegrit, și Pește Înnegrit.
Instrucțiuni
Înmuiați fileurile în unt topit.
Presărați 1 linguriță condimentând uniform pe ambele părți ale fiecărui file. Apăsați condimentele în pește și puneți-le pe hârtie de ceară.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare 10 minute sau până la fumat.
Așezați 2 fileuri în tigaie și gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate.
Transferați fileurile într-un vas de servit; acoperiți și păstrați la cald.
Scurgeți untul din tigaie și ștergeți cu grijă cu prosoape de hârtie.
Încălziți tigaia 5 minute sau până la fumat.
Așezați 2 fileuri în tigaie și repetați procedura de gătit. Repetați cu restul de 2 fileuri.
Se servește cu pene de lămâie.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Chef Paul Prudhomme ' s Magic Seasoning Blends Blackened Redfish Magic pentru condimentare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio