Pește în colete de hârtie cu praz, fenicul, arpagic și vanilie
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Peștele în colete de hârtie cu praz, fenicul, arpagic și vanilie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 248 calorii. Pentru $10.93 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, bulb de fenicul, snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Colete de cartofi dulci, fenicul și feta îmbrăcate la cald, Colete de somon afumat cu salată de fenicul și nuci, și Pește aburit & pachete pak choi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați praz, fenicul și morcov; saut 4 minute sau până când morcovul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Fenicul
Praz
5
Adăugați bulion și sos de soia; gatiti 3 minute sau pana se evapora lichidul. Se amestecă 3 linguri de arpagic și 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Arpagic
Bulion
6
Tăiați 6 (14 inci) pătrate de hârtie pergament. Îndoiți fiecare pătrat în jumătate; deschideți fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Așezați 1 cană de amestec de legume lângă pliul fiecărei hârtii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
8
Așezați 1 file de pește deasupra amestecului de legume; se acoperă cu 1/2 linguriță de arpagic, 1/2 linguriță suc de lămâie și 2 bucăți de fasole de vanilie. Îndoiți hârtia; sigilați marginile cu pliuri înguste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Suc De Lămâie
Legume
Arpagic
Pește
9
Așezați pachete pe fiecare dintre cele 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când sunt pufoase și ușor rumenite, rotind foile de copt după 9 minute.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.