Pește Zamosc Gefilte
Zamosc Gefilte pește ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 432 calorii, 30g de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, masă matzah, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Pește Gefilte, Pește Gefilte La Cuptor, și Pește Gefilte La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele stoc într-un ceainic mare cu capac. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă parțial și se reduce focul la foc mic. În timp ce așteptați să fiarbă oala, începeți să pregătiți peștele.
Într-un castron de lemn, adăugați la peștele măcinat toate celelalte ingrediente enumerate sub pește, tocând cu grijă foarte fin și amestecând. De asemenea, puteți utiliza râșnița pe un mixer. Udați-vă mâinile și formați peștele în prăjituri grase, în formă ovală, alunecând cu grijă fiecare în stocul care fierbe.
Se fierbe la foc mic încet timp de 20 până la 30 de minute sau timp de 2 ore. Se lasă să se răcească în oală și se îndepărtează cu grijă toate chiftelele, așezându-le pe un platou.
După ce peștele a fost îndepărtat, strecurați lichidul de gătit. Acest stoc ar trebui să se jeleze atunci când este răcit; dacă nu, pur și simplu adăugați un pachet de gelatină fără aromă, urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
Serviți peștele gefilte răcit cu stocul de pește jeleu, hrean și, bineînțeles, morcovii.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din cartea de bucate Jewish Holiday a lui Joan Nathan de Joan Nathan. 2004 2004 de Joan Nathan. Publicat de Knopf.Cărțile lui Joan Nathan includ the Jewish Holiday Kitchen, The Children ' s Jewish Holiday Kitchen și Jewish Cooking in America, care a câștigat premiul IACP Julia Child pentru cea mai bună carte de bucate a anului în 1995 și premiul James Beard pentru cea mai bună carte de bucate Americană. Ea contribuie cu articole despre mâncare etnică internațională și caracteristici speciale de sărbători la New York Times, Los Angeles Times Syndicate, revista Hadassah, mâncare și vin, și Arte alimentare. Locuiește în Washington, D. C., Împreună cu soțul ei, Allan Gerson, și cei trei copii ai lor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio