Pește Ușor De Copt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele ușor la cuptor. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 1 și costă $16.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 183g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 1302 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Pește Ușor De Copt, Pește și chipsuri ușor coapte, și Fileuri De Pește Ușor Coapte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Întindeți filetele de pește în tigaie de 13x9.
Se presară sare și piper.
Se amestecă untul și sucul de lămâie.
Întindeți felii de ceapă deasupra.
Coaceți neacoperit, la 375* timp de aproximativ 25 de minute, până când peștele se desprinde ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.