Peștele ușor de copt este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 364 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână roșii prune, lămâie, orez instant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pește Ușor De Copt, Pește și chipsuri ușor coapte pentru doi, și Pește și chipsuri ușor coapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți bulionul de pui, untul, vinul, sucul de lămâie, busuiocul, sarea și piperul negru într-o cratiță la foc mediu până când untul este topit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se amestecă orezul, ceapa, ardeiul gras, mazărea și usturoiul în vasul de copt pregătit. Aranjați fileurile de talpă peste amestecul de orez și acoperiți cu felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.