Pește umplut în patiserie

Pește umplut în patiserie
Peștele umplut în patiserie cu puf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 582 calorii, 32g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați foi de patiserie cu puf, fileuri de cambulă, carne de crab și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Somon umplut în patiserie cu puf, Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, și Foetaj.

Instrucțiuni

1
Pentru a face umplutura: topiți untul sau margarina într-o cratiță mare la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Sotati ceapa, telina si patrunjelul pana cand toate legumele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă în carne de crab, creveți și vermut. Condimentează cu sare, piper și sos de ardei iute; gătiți până când creveții termină de gătit (va fi roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
CrabmeatCrabmeat
VermutVermut
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se amestecă în pesmet, puțin câte puțin. Când amestecul se ține bine, nu mai adăugați firimituri de pâine. Gustați și adăugați mai multe condimente (sare, piper și sos de ardei iute), dacă este necesar. Puneți acest amestec deoparte pentru a-l lăsa să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Rotiți 1 foaie de patiserie puf pe o suprafață plană. Patiseria cu puf, odată rulată, ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/3 până la 1/4 inch și suficient de mare pentru a așeza peștele deasupra și a avea în continuare produse de patiserie cu puf pe părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
7
Așezați unul dintre fileurile de pește deasupra patiseriei cu puf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
8
Întindeți amestecul de umplutură uniform peste fileul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Așezați fileul rămas peste umplutură. Tăiați patiseria în jurul filetelor în formă de pește. Salvați garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Rola a doua foaie de foetaj la aproximativ 1/3 la 1/4 inch grosime. Drape a doua foaie peste fileuri umplute, asigurându-vă că există suficient de foaia de sus pentru a băga sub foaia de jos a foietaj. Tăiați foaia superioară de patiserie cu aproximativ 1/2 inch mai mare decât foaia inferioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Periați partea inferioară a foii de patiserie de sus cu apă și trageți sub foaia inferioară a foietajului apăsând ușor pentru a încadra complet peștele și pachetul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12
Așezați pachetul sigilat pe foaia de copt pregătită și lăsați-l să se răcească timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
În timp ce pachetul se răcește, rulați resturi de patiserie. Din resturi se taie aripioare, un ochi și 'buze'. Atașați decupajele la pachetul răcit cu puțină apă. Folosiți o linguriță inversată pentru a face indentări în patiseria cu puf pentru a semăna cu solzii de pește, dar nu perforați patiseria. Chill întregul pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
14
În timp ce pachetul se răcește, Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Scoateți peștele din frigider și periați pachetul cu gălbenușurile de ou. Măsurați grosimea ambalajului în partea sa cea mai groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
16
Coaceți timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura la 350 grade F (175 grade C) și coaceți peștele timp de 10 minute suplimentare pe inch de grosime măsurată. Testați pentru coacere prin introducerea unui termometru în ambalaj, când temperatura atinge 140 grade F (70 grade C) peștele este terminat de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio este un vin de mare caracter și versatilitate. Este cel mai popular vin importat din Statele Unite. Culoare: un galben pai PAL Aromă: curată și intensă Gust: are un corp mediu, cu un caracter proaspăt și o structură fermă, precum și un gust plăcut de mere auriu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista