Pește Sălbatic În Pergament Cu Ierburi De Vară
Peștele sălbatic în pergament cu ierburi de vară este un fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 116 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pergament nealbit, coajă de lămâie, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina nealbită, puteți urma acest fel principal cu Coffeecake Cu Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește De Lămâie Și Dovlecei De Vară Coapte În Pergament, Pește Învelit În Pergament, și Pește în hârtie pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.
Așezați usturoiul, ierburile, sarea și piperul în vasul unui mini-robot de bucătărie și procesați până când ierburile sunt tocate mărunt.
Adăugați uleiul de măsline și procesați până se combină bine.
Adăugați coaja de lămâie și pulsați o dată sau de două ori.
Așezați fiecare bucată de pește în centrul unei foi de pergament.
Întindeți o lingură plină de amestec de plante deasupra fiecărei bucăți de pește.Aduceți 2 laturi opuse ale pergamentului împreună și pliați. Continuați să pliați până la capăt până ajungeți la pește. Răsuciți ambele capete ale pergamentului, astfel încât să arate ca un înveliș de bomboane tari.
Așezați fiecare pachet pe o foaie de copt și coaceți timp de 12-15 minute în funcție de grosimea peștelui.
Transferați fiecare pachet pe o farfurie și aveți grijă când deschideți aburul va fi foarte fierbinte!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.