Pește spaniol într-un sac este o rețetă europeană care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 165 g de proteine , 54 g de grăsimi și un total de 1415 calorii . Pentru 6,84 USD per porție , această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați file de cod, ceai verde, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 90% . Acest scor este super. Molee ușor de pește (tocană de pește în stil indian de sud cu nucă de cocos) , scoici cu cârnați spanioli și prăjituri de ciocolată căzute cu boia de ardei spaniolă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Echipament special: Hartie pergament
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plat, O Mână Generoasă, Tocat
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
3
Rupeți 4 coli de hârtie de pergament, fiecare de puțin peste un picior lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
4
Așezați 1/4 din fasolea verde în centrul fiecărei foi apoi acoperiți cu 2 fileuri de anșoa -- opțional, 1/4 din usturoi, 1/4 din pimiento sau fâșii de ardei prăjit, măsline tocate și porții de cod sau snapper. Asezonați peștele cu sare și piper și acoperiți cu cantități egale de ceai și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tunsă
1 Kilogram De Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
16 Fâșii Pimiento Feliate Subțire Sau Ardei Roșu Prăjit
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
6 Cartofi Mici Yukon Gold, Feliați Foarte Subțiri
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Cojile Libere
Aluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
5
Stropiți ulei de măsline extravirgin în mod generos și egal, împreună cu coaja și zeama de lămâie în mod uniform peste porțiile de pește. Îndoiți marginile de sus și de jos împreună și îndoiți de mai multe ori apoi îndoiți capetele pachetelor, făcând un sac pentru fiecare pește în care să gătească. Aranjați sacii pe tava și puneți-le în centrul cuptorului încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Nonpareils Argintii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți pachetele 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți un pachet pe farfurie și tăiați-l la masă. Dați salată sau cartofi cu chorizo și ceapă sau chiar pur și simplu niște pâine bună și mestecată pentru a completa masa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
8
Încinge o tigaie medie la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 întoarceri de tigaie și chorizo. Gatiti carnati 2 minute, gatiti inca un minut apoi adaugati cartofii si ceapa in tigaie intr-un strat uniform peste carnati. Asezonați cartofii și ceapa cu sare, piper și boia de ardei, apoi întoarceți bucăți de cartofi folosind o spatulă, astfel încât chorizo-ul să fie deasupra și cartofii și ceapa pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
10
Puneți deasupra o tigaie mai mică și apăsați în jos. Cântărește tigaia cu câteva conserve grele. Gatiti 10-12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Scoateți greutatea și întoarceți din nou pentru a combina toate ingredientele. Gatiti inca 3-4 minute apoi adaugati patrunjel, luam de pe foc si servim.