Pește-Spadă Înnegrit Cu Sos De Iaurt Tarhon

Pește-Spadă Înnegrit Cu Sos De Iaurt Tarhon
Peștele-spadă înnegrit cu sos de iaurt tarhon este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 223 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână condimente cajun, tarhon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Pește-spadă marocan cu sos de iaurt Caper, tacos de somon înnegrit cu sos de iaurt cu coriandru, și Somon cu tarhon-sos de iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul. Spălați fileurile de pește-spadă cu apă rece și uscați-le. Frecați cu condimentul Cajun, împărțindu-l uniform între fileuri și acoperindu-le bine. Rapid, grătiți peștele-spadă, răsturnând o dată până când este gătit (câteva minute pe fiecare parte, în funcție de grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Pește-spadăPește-spadă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute înainte de servire.Între timp, faceți sosul de iaurt cu tarhon punând iaurtul, tarhonul, un vârf de sare și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie sau blender. Procesați amestecul până se omogenizează. Verificați condimentul și reglați dacă needed.To serviți, așezați o bucată de pește-spadă pe o farfurie și acoperiți cu o cantitate generoasă de sos de iaurt cu tarhon. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Pește-spadăPește-spadă
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista