Pește-Spadă Umplut La Grătar

Pește-Spadă Umplut La Grătar
Peștele-spadă umplut la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 580 calorii, 48G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, sos de soia, rădăcină de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-Spadă Umplut Mediteranean, Pește-Spadă Umplut Mediteranean, și Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Puneți peștele într-un vas de copt din sticlă. Într-un bol mare de amestecare, amestecați vin alb, sos de soia, muștar, ghimbir, usturoi, ulei de susan, ulei de măsline și 1/4 cană suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Se toarnă sosul peste pește, se acoperă și se dă la frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Scoateți peștele-spadă din marinată; rezervați marinada. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia buzunarele în părțile laterale ale fripturilor de pește-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Într-un castron mare, aruncați împreună rucola, roșii, 3 linguri ulei de măsline și 3 linguri suc de lămâie. Umpleți peștele-spadă cu amestec de rucola și sigilați cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Pește-spadăPește-spadă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Puneți marinada într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Încălziți un grătar sau un pui de carne la foc mare. Grătar pește-spadă timp de 5 minute pe fiecare parte. Spoon redus marinata peste pește-spadă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista