Pește-Spadă Rozmarin La Grătar
Rețeta de pește spadă de rozmarin la grătar poate fi făcută în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 2. Acest fel principal are 273 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 3,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, fripturi de pește-spadă, suc de lămâie și ulei de măsline. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pește-spadă la grătar cu rozmarin, Pește-Spadă La Grătar Cu Rozmarin, și Pește-Spadă Rozmarin La Grătar.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente; adăugați peștele-spadă. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 1 oră.
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grill swordfish, acoperit, la foc mediu-mare sau broil 4 in. de la căldură timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele devine opac.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Swordfish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.