Pește-spadă piperat cu sos de Cardamom-morcov

Pește-spadă piperat cu sos de Cardamom-morcov
Peștele-spadă piperat cu sos de Cardamom-morcov este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, păstăi de cardamom, suc de morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Miere Și Cardamom Friptură De Morcov Și Păstârnac, Budinca de orez cu morcov condimentat cu semințe de fenicul și Cardamom, și Cardamom - tort de morcovi condimentat cu frișcă-glazură de brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți păstăile de cardamom; îndepărtați semințele negre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
2
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați semințele de cardamom, sucul de morcovi, 1 1/2 lingurițe de oțet, amidonul de porumb și zahărul până se omogenizează bine. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce la 1/2 cană, 7 până la 9 minute. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea 5 până la 10 minute. Gustați și adăugați sare și mai mult oțet, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Suc De MorcoviSuc De Morcovi
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare fină într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Între timp, clătiți peștele, uscați-l și tăiați-l în 4 porții egale. Frecați peștele peste tot cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci (cu mâner rezistent la cuptor) la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați pește și întoarceți-vă după cum este necesar pentru a se rumeni pe ambele părți, 2 până la 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PeștePește
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați piper uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PeștePește
6
Puneți tigaia cu pește într-un cuptor de 400; coaceți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Transferați peștele pe farfurii cu margini. Puneți sosul uniform în jurul peștelui și presărați cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SosSos
PeștePește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista