Pește-spadă piperat cu sos de Cardamom-morcov
Peștele-spadă piperat cu sos de Cardamom-morcov este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, păstăi de cardamom, suc de morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Miere Și Cardamom Friptură De Morcov Și Păstârnac, Budinca de orez cu morcov condimentat cu semințe de fenicul și Cardamom, și Cardamom - tort de morcovi condimentat cu frișcă-glazură de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Zdrobiți păstăile de cardamom; îndepărtați semințele negre.
Într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, amestecați semințele de cardamom, sucul de morcovi, 1 1/2 lingurițe de oțet, amidonul de porumb și zahărul până se omogenizează bine. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, până când se reduce la 1/2 cană, 7 până la 9 minute. Acoperiți tigaia și scoateți-o de pe foc; lăsați să stea 5 până la 10 minute. Gustați și adăugați sare și mai mult oțet, dacă doriți.
Se toarnă sosul printr-o strecurătoare fină într-un bol.
Între timp, clătiți peștele, uscați-l și tăiați-l în 4 porții egale. Frecați peștele peste tot cu ulei de măsline și presărați ușor cu sare. Setați o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci (cu mâner rezistent la cuptor) la foc mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați pește și întoarceți-vă după cum este necesar pentru a se rumeni pe ambele părți, 2 până la 3 minute în total.
Presărați piper uniform peste pește.
Puneți tigaia cu pește într-un cuptor de 400; coaceți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 5 până la 7 minute.
Transferați peștele pe farfurii cu margini. Puneți sosul uniform în jurul peștelui și presărați cu arpagic.