Pește-spadă picant de muștar și frigarui de anghinare
Muștar picant pește-spadă și anghinare Kabobs necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 18 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de SippitySup. Mergeți la magazin și ridicați capere, muștar dijon, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Zesty Pește-Spadă Kabobs, Teriyaki Pește-Spadă Kabobs, și Pește-Spadă Creveți Kabobs.
Instrucțiuni
Bateți împreună muștar, suc de lămâie, capere, hamsii, usturoi și 6 linguri de ulei de măsline într-un castron mare.
Adăugați bucățile de pește-spadă și inimile de anghinare în castron, aruncând pentru a le acoperi cu marinada.
Lăsați peștele-spadă și anghinarea să se marineze cel puțin 4 ore, dar peste noapte este mai bine.Împărțiți peștele și anghinarea în mod egal între 8 frigarui. Alternați între anghinare și pește în timp ce filetați totul pe frigarui. Nu împachetați împreună pe bastoane pentru a le strânge. Ar trebui să se atingă, dar să nu fie înghesuiți lângă vecinii lor.Periați cu grijă o parte din uleiul de măsline rămas pe fiecare frigăruie. Se condimentează cu sare și piper. Apoi aranjați frigăruile pe grătar. Doriți să utilizați căldură indirectă, așa că aranjați-vă cărbunii în mod corespunzător.Gatiti kabobs, rotirea-le unele ca te duci. Continuați să periați suprafața cu uleiul de măsline rămas în timp ce întoarceți fiecare frigăruie pentru a preveni lipirea. Peștele-spadă ar trebui să fie carbonizat pe dinafară și abia gătit până la capăt. Aproximativ 7 minute, în funcție de căldura grătarului. Nu uitați că peștele va continua să gătească odată ce părăsește grătarul, așa că nu gătiți prea mult. Anghinarea ar trebui să aibă, de asemenea, niște urme frumoase carbonizate.Aduceți-le la masă fierbinți. Le puteți servi cu o varietate de condimente, cum ar fi: felii de lămâie, ierburi tocate, piper negru bun, gust de castraveți și ceapă, aioli de usturoi sau doar un strop de ulei de măsline foarte bun. Pâinea la grătar și o varietate de salate vor rotunji această petrecere!