Swordfish Mexicana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,33 USD pe porție. O porție conține 504 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de coriandru, chimen măcinat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cheeseburger Mexicana, Pizza Mexicana, și Meatloaf Mexicana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a prepara salsa, combinați primele 9 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
2
Pentru a pregăti peștele, frecați părțile tăiate de usturoi peste pește; așezați peștele într-o pungă mică de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Adăugați 1 1/2 linguri suc de lămâie în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Scoateți peștele din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Presărați pește cu sare, chimen și piper negru; așezați peștele pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Pentru a pregăti orezul, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați bulion și pastă de roșii, amestecând pentru a dizolva pasta de roșii; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.