Pește-Spadă Mango-Ghimbir La Cuptor

Pește-Spadă Mango-Ghimbir La Cuptor
Peștele-spadă Mango-ghimbir copt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 591 calorii, 45g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.19 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână chutney de mango, rădăcină de ghimbir, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Pește-spadă ars cu salsa de mango, Pește-Spadă La Grătar Cu Soia Și Ghimbir, și Pește-Spadă De Ghimbir-Tei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile de pește-spadă într-un castron mare, puțin adânc. Într-un castron mic, amestecați suc de lămâie, sherry uscat, ghimbir și chutney de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadăFripturi De Pește-spadă
Mango ChutneyMango Chutney
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sherry UscatSherry Uscat
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă amestecul peste fripturi de pește-spadă, întorcând fripturile pentru a acoperi. Acoperiți și marinați în frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadăFripturi De Pește-spadă
FripturăFriptură
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați fripturile de pește-spadă într-un vas mediu de copt. Acoperiți cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadăFripturi De Pește-spadă
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute, ungând ocazional cu marinată, până când peștele se descuamează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista