Pește-spadă la grătar cu sos de roșii-melasă

Pește-spadă la grătar cu sos de roșii-melasă
Pește-spadă la grătar cu sos de melasă de roșii este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 585 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $5.64 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pansament cu melasă de roșii, pătlagină, tei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Mesquite pește-spadă la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, Pește-spadă la grătar, fasole verde și Salsa picantă de roșii, și Cele mai bune burgeri BLT cu melasă de miere-slănină glazurată, salată la grătar și maioneză de roșii fumurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați feliile de pătlagină și jumătățile de tei uniform cu 1 lingură de ulei de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
PătlaginăPătlagină
VarVar
2
Așezați pătlaginele și jumătățile de var, cu carnea în jos, pe un grătar uns. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
aproximativ 4 minute sau până se rumenesc; pus deoparte.
4
Presărați pește-spadă cu sare și piper; periați fileurile cu restul de 2 linguri de ulei de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De CocosUlei De Cocos
Pește-spadăPește-spadă
5
Așezați peștele pe un grătar uns. Grătar, acoperit, la foc mediu-mare 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Aranjați verdele pe 2 farfurii de servire. Acoperiți uniform cu pește, pătlagine și var la grătar; stropiți cu sos de melasă de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
MelasăMelasă
VerziiVerzii
TomateTomate
PeștePește
VarVar

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista