Pește-spadă la grătar cu salată neagră de măsline-castraveți și muștar de arpagic de vin roșu

Pește-spadă la grătar cu salată neagră de măsline-castraveți și muștar de arpagic de vin roșu
Pește-spadă la grătar cu salată neagră de măsline-castraveți și muștar de arpagic de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 715 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,96 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de pește-spadă, sare, frunze de oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Salată de castraveți, măsline negre și mentă, Fenicul la grătar cu pansament negru de măsline, și Vin și Pate de măsline negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul cu foc fierbinte bun. Clătiți și uscați peștele-spadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2
Într-un bol mic de amestecare, amestecați sosul de roșii, zahărul, balsamicul, chilisul și lăsați să stea. Într-un alt bol de amestecare, adăugați măsline Gaeta și castraveți. Cubați roșiile de prune în cuburi de 1/8 inci și adăugați la amestecul de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați 2 linguri ulei extra virgin, 1 lingură oțet de vin roșu și 2 linguri frunze de oregano și amestecați bine. Nu condimentați până nu sunteți gata de servit sau legumele se vor ofili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Într-un blender, amestecați muștarul Dijon, 1/2 cană ulei de măsline extravirgin și 6 linguri oțet de vin roșu până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți și amestecați arpagicul tocat și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
6
Ungeți fripturile de pește-spadă cu sos de grătar și condimentați cu sare și piper. Gatiti 3 minute pe prima parte si intoarceti. Lingurați 1 uncie sos de grătar peste fiecare friptură și terminați de gătit fără să vă întoarceți încă 4 minute. Între timp, împărțiți salata de castraveți între 4 farfurii. Când peștele-spadă este terminat, aplecați o friptură pe fiecare farfurie peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
7
Stropiți cu sos de arpagic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Se călește ceapa și usturoiul în uleiul de măsline la foc mediu până la translucid, dar nu se rumenesc (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Adăugați roșiile. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la doar barbotare, amestecând ocazional timp de 30 de minute. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Serviți imediat sau puneți deoparte pentru utilizare ulterioară. Sosul poate fi refrigerat până la o săptămână sau congelat până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, mărunțit finmorcov, mărunțit fin12 lingurițe de pudră de usturoifulgi de chili fierbintefulgi de chili fierbinte591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilarpagic tocatarpagic tocat33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Castraveți englezi (1 lung), feliațiCastraveți englezi (1 lung), feliați23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt (sau 2 linguri uscate)cimbru proaspăt (sau 2 linguri uscate)4cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre, cum ar fi Gaetamăsline negre, cum ar fi Gaeta1Ceapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inchCeapa spaniolă, tăiată în zaruri de 1/4 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de oreganofrunze proaspete de oregano2roșii de prune, tulpina îndepărtatăroșii de prune, tulpina îndepărtată12 lingurițe de pudră de usturoi1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii4creveți și cu veneSare, dupa gustSare, dupa gust4creveți și cu veneSare și piper după gustSare și piper după gust23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri de pește-spadă (fripturi), cu grosimea de aproximativ 1 inchfileuri de pește-spadă (fripturi), cu grosimea de aproximativ 1 inch2kilogrameroșii, zdrobite și amestecate bine cu sucurile lorroșii, zdrobite și amestecate bine cu sucurile lor851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ulei de măsline virginulei de măsline virgin

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista