Pește-spadă la grătar cu salată grecească Salsa

Pește-spadă la grătar cu salată grecească Salsa
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Pește-spadă la grătar cu salată grecească Salsa ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $6.92 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pește-spadă la grătar cu Salsa de Avocado, Pește-spadă la grătar cu Salsa de Papaya, și Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, sucul de lămâie, 6 linguri de ulei de măsline și oregano într-o pungă mare de plastic cu o închidere resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați peștele-spadă și marinați la frigider, întorcând punga o dată sau de două ori, timp de 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
3
Aruncați roșiile cu sarea și scurgeți-le într-o strecurătoare timp de 15 minute. Se usucă pe prosoape de hârtie. Înmuiați ceapa roșie în apă cu gheață timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ceapă RoșieCeapă Roșie
TomateTomate
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Se scurge și se usucă.
5
Combinați roșiile, ceapa, castraveții, măslinele, ridichile, feta, caperele, oțetul și restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mare. Aruncați bine și condimentați cu sare și piper. Ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CastraveteCastravete
RidicheRidiche
TomateTomate
OțetOțet
CapereCapere
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Pregătiți un foc de cărbune și lăsați cărbunii să ardă până la o cenușă cenușie. Ungeți ușor grătarul și puneți-l la aproximativ 4 inci de cărbuni. (Alternativ, preîncălziți o tigaie mare pentru grătar bine unsă sau preîncălziți broilerul și puneți o tigaie la aproximativ 4 inci de căldură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Pui BroilerPui Broiler
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
TigaieTigaie
7
Scoateți peștele sabie din marinată și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează pe ambele părți cu sare și piper. Grătiți sau prăjiți până se rumenesc ușor și ușor ferm la atingere, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Se servește pe farfurii încălzite acoperite cu o lingură de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
Încingeți fiecare farfurie cu un vârf de busuioc mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
10
Serviți salsa rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții1
Scor De Sănătate57
Revista