Pește-Spadă La Grătar Cu Salasa De Afine

Pește-Spadă La Grătar Cu Salasa De Afine
Peștele-spadă la grătar cu Salasa de afine necesită aproximativ 3 ore și 28 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2 și costă 8,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 61G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 651 calorii. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână portocale, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afinele, puteți urma acest fel principal cu Tarta De Lamaie Cu Afine ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pește-Spadă La Grătar Cu Salasa De Afine, Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar, și Pește-Spadă La Grătar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 28 m.
Porții2
Scor De Sănătate79
Revista