Pește-spadă la grătar cu Lămâie, Mentă și busuioc

Pește-spadă la grătar cu Lămâie, Mentă și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de mentă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 220 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește-spadă la grătar cu Lămâie, Mentă și busuioc, Pește-spadă la grătar cu unt de lămâie-busuioc, și Pește-spadă la grătar cu ulei de mentă de coriandru.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Bateți uleiul, menta, sucul de lămâie, busuiocul și usturoiul într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentează amestecul de lămâie și ulei de măsline cu sare și piper, după gust.
Ungeți fripturile de pește-spadă cu 2 linguri din amestecul de lămâie și ulei de măsline. Grătiți fripturile până când sunt fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte (în funcție de grosimea fripturilor).
Transferați fripturile în farfurii. Puneți sosul rămas și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.