Pește-spadă la grătar cu anghinare, roșii și măsline

Peștele-spadă la grătar cu anghinare, roșii și măsline este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de anghinare, fripturi de pește-spadă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Penne Cu Pește-Spadă, Roșii, Măsline Și Capere, Pește-spadă fiert cu măsline negre, roșii și maghiran, și Paste Mediteraneene Cu Anghinare, Măsline Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare, tăiați vârfurile ascuțite din frunzele rămase și tăiați ușor fundul, astfel încât să fie uniform.
Într-un vas mic, aduceți la fierbere 3 litri de apă ușor sărată.
Adăugați anghinarea și fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când frunzele exterioare se îndepărtează ușor cu un remorcher ascuțit.
Scurgeți anghinarea, scufundați-le imediat în gheață și apă pentru a opri procesul de gătit, apoi scurgeți-le din nou.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime, periați-le ușor cu 2 linguri de ulei vegetal și presărați sare și piper după gust.
Așezați anghinarea pe grătar la foc mediu-fierbinte, tăiați partea în jos și gătiți-le timp de aproximativ 10 minute sau până când părțile tăiate sunt bine rumenite.
Scoateți anghinarea și tăiați fiecare jumătate în jumătate.
Într-un castron mediu, combinați anghinarea, roșiile, măslinele, pătrunjelul, usturoiul, fulgii de ardei roșu, uleiul de măsline și sucul de lămâie și amestecați bine. Pune deoparte.
Tăiați într-una din fripturi; ar trebui să fie doar opac pe tot parcursul.
Se scoate de pe grătar și se servește, acoperit cu amestecul de anghinare.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.