Pește-Spadă La Grătar

Peștele-spadă la grătar este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 272G de proteine, 329g de grăsime, și un total de 4101 calorii. Pentru $33.27 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Un amestec de unt, tarhon, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pește-spadă la grătar peste legume de vară la grătar, Pește-Spadă La Grătar Pentru Doi, și Pește-Spadă La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță și adăugați suc de lămâie și tarhon.
Presărați pește-spadă cu sare și piper și ungeți uleiul peste grătarul grătarului.
Ungeți amestecul de unt peste pește-spadă și grătiți pe un grătar mediu - fierbinte timp de 8-10 minute pe fiecare parte.
Se servește cu pene de lămâie. Dacă vă opuneți consumului de pește-spadă, puteți înlocui orice pește alb ferm.Chefs note: nu de mult loc pentru îmbunătățiri aici.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.