Pește-spadă Involtini: Involtini alla Siciliana

Pește-spadă Involtini: Involtini alla Siciliana
Swordfish Involtini: Involtini alla Siciliana necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 799 calorii. Pentru $ 7.96 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, pătrunjel cu frunze plate, măsline gaetan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Vinete Involtini, Involtini di Melanzane, și Vițel Involtini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, măsline, capere, fulgi de ardei roșu, nuci de pin și coacăze. Se amestecă roșiile și vinul. Se aduce la fierbere la foc mediu. Coborâți focul la foc mic și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
CoacăzeCoacăze
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mic, combinați pesmetul, coaja de portocală, pătrunjelul, restul de 2 linguri de ulei de măsline și sarea și piperul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Condimentați fiecare bucată de pește cu sare și piper și așezați-o plat pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Întindeți amestecul de pesmet uniform pe fiecare dintre bucățile de pește și rulați cu grijă fiecare ca o rolă de jeleu, fixând fiecare rolă cu sfoară sau cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Așezați rulourile în tigaie cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până la fiert, aproximativ 10 până la 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Așezați 1 rulou pe fiecare dintre cele 4 farfurii încălzite, lingurați o parte din sos peste fiecare și garnisiți cu pătrunjel tocat, oregano sfâșiat, frunze de fenicul și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Adăugați cimbru și morcov și gătiți încă 5 minute, până când morcovul este destul de moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
13
Adăugați roșiile și sucul și aduceți la fierbere, amestecând des. Coborâți focul și fierbeți timp de 30 de minute până când sunt la fel de groase ca cerealele fierbinți. Condimentează cu sare și servește. Acest sos deține 1 săptămână în frigider sau până la 6 luni în congelator.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Ingrediente

1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet proaspătpesmet proaspăt2kilogrameroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervateroșii întregi decojite, zdrobite manual și sucuri rezervate11 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcov, ras finmorcov, ras fin591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoacăzecoacăze2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec4creveți și cu veneFrunze de fenicul, pentru garniturăFrunze de fenicul, pentru garnitură591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocat fin, plus suplimentar pentru garniturăpătrunjel proaspăt cu frunze plate, tocat fin, plus suplimentar pentru garnitură33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscatăfrunze proaspete de cimbru tocate sau 1 lingură uscată4cuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, decojite și tăiate subțire4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extra-virgin, plus extra pentru garniturăulei de măsline extra-virgin, plus extra pentru garnitură1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline Gaeta întregimăsline Gaeta întregi1Ceapă spaniolă, zaruri de 1/4 inchCeapă spaniolă, zaruri de 1/4 inch2portocale, zestedportocale, zested1lasăOregano proaspăt ruptOregano proaspăt rupt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 kg de creveți mari U-121 1/2 kg de creveți mari U-1212 lingurițe de pudră de usturoifulgi de ardei roșu fierbintefulgi de ardei roșu fierbinte4creveți și cu veneSareSare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcapere ambalate în sare, clătite și scursecapere ambalate în sare, clătite și scurse4creveți și cu veneȘir sau scobitoriȘir sau scobitori6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pește-spadă, tăiat în felii de 4 (1/3-inch-grosime) de către vânzătorul de peștepește-spadă, tăiat în felii de 4 (1/3-inch-grosime) de către vânzătorul de pește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista