Pește-Spadă Frecat Cu Condimente Dulci

Pește-Spadă Frecat Cu Condimente Dulci
Sweet Spice-frecat pește-spadă ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 291 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Un amestec de chimen măcinat, fripturi de pește-spadă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Piept de curcan frecat cu condimente cu cartofi dulci, Fripturi de benzi frecate cu condimente cu sos de ceapă dulce și picant, și Șuncă Frecată Cu Condimente pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista