Pește-spadă fiert cu măsline negre, roșii și maghiran

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele-spadă fiert cu măsline negre, roșii și maghiran. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 411 calorii, 41G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $5.17 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, oțet de sherry, vermut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pește-spadă la grătar cu anghinare, roșii și măsline, Penne Cu Pește-Spadă, Roșii, Măsline Și Capere, și Vinete fierte și cartofi cu roșii, capere și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și jalapeo și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați coaja de portocală, vermutul și frunza de dafin și fierbeți la foc moderat până când lichidul s-a evaporat aproape, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile și sucurile lor și un vârf de sare și fierbeți la foc moderat, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 10 minute. Se amestecă maghiranul. Condimentează cu sare și oțet de sherry.
Într-o tigaie foarte mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline. Condimentează peștele cu sare și adaugă în tigaie. Gatiti la foc mare pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Adăugați sosul, agitând tigaia pentru a-l distribui uniform. Acoperiți și fierbeți peștele-spadă la foc mic, rotind o dată, până când fripturile sunt fierte, aproximativ 4 minute. Folosind o spatulă, transferați peștele-spadă pe farfurii. Se amestecă măslinele în sos și se condimentează cu sare și oțet de sherry. Puneți sosul în jurul fripturilor și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.