Pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos

Pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $7.94 pe portie. O porție conține 630 calorii, 38g de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți nectar de agave, avocado, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, și Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Curry De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Așezați laptele de cocos, jalapeo, coriandru, ghimbir, usturoi, suc de lămâie și coajă, nectar de agave și ulei de măsline în blender.PU piure până se omogenizează
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați peștele-spadă într-un vas de sticlă puțin adânc și turnați amestecul de nucă de cocos peste ele, acoperiți și refrigerați ofr 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Tăiați o foaie de folie de aluminiu rezistentă pentru fiecare bucată de pește pentru a o închide complet la prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Scoateți bucățile de pește din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Așezați fiecare bucată pe o foaie de folie,
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Se presară sare și piper și se acoperă cu o frunză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
8
Sigilați pungile și puneți-le pe foaia de copt peste.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți la 232° timp de 8-10 minute și lăsați să stea, încă învelit în folie, pe un platou până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Între timp, încălziți marinada rămasă într-o cratiță, adăugați smântâna sau jumătate și jumătate și avocado. Când este încălzit, opriți aragazul și piureul cu un mixer de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Pentru a servi: împărțiți verdele în patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
12
Scoateți peștele din pachete și feliați în bucăți subțiri. Puneți fiecare set de felii deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Stropiți sosul peste pește și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Se servește cu orez și se ornează cu castraveți tăiați cubulețe și sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista