Pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos

Pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pește-spadă fierbinte cu sos rece de cremă de Avocado de nucă de cocos. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $7.94 pe portie. O porție conține 630 calorii, 38g de proteine, și 47G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți nectar de agave, avocado, coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, Tort Rece Cu Smântână Cu Lămâie-Nucă De Cocos, și Pește-Spadă La Grătar Cu Sos Curry De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Așezați laptele de cocos, jalapeo, coriandru, ghimbir, usturoi, suc de lămâie și coajă, nectar de agave și ulei de măsline în blender.PU piure până se omogenizează
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați peștele-spadă într-un vas de sticlă puțin adânc și turnați amestecul de nucă de cocos peste ele, acoperiți și refrigerați ofr 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Tăiați o foaie de folie de aluminiu rezistentă pentru fiecare bucată de pește pentru a o închide complet la prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți bucățile de pește din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Așezați fiecare bucată pe o foaie de folie,
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se presară sare și piper și se acoperă cu o frunză de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
8
Sigilați pungile și puneți-le pe foaia de copt peste.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți la 232° timp de 8-10 minute și lăsați să stea, încă învelit în folie, pe un platou până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Între timp, încălziți marinada rămasă într-o cratiță, adăugați smântâna sau jumătate și jumătate și avocado. Când este încălzit, opriți aragazul și piureul cu un mixer de imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
11
Pentru a servi: împărțiți verdele în patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
12
Scoateți peștele din pachete și feliați în bucăți subțiri. Puneți fiecare set de felii deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Stropiți sosul peste pește și verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Se servește cu orez și se ornează cu castraveți tăiați cubulețe și sos suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista