Peștele-spadă dulce și acru este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 484 calorii, 46G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $6.21 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Dacă aveți oregano, ardei gras portocaliu, fripturi de pește-spadă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește-spadă cu sos dulce-acru, Kabobs de pește-spadă la grătar dulce și acru, și Pește-spadă Sicilian cu legume dulci-acrișoare.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați ardeii grași, acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4
Adăugați roșiile și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Adăugați vinul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați oregano, stafidele, sucul de lămâie, zahărul brun și pătrunjelul și gătiți timp de 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
32 De Fursecuri Oreo, Tocate Grosier
Avocado Hass Ușor Piure
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
7
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în fiecare dintre cele 2 skillete mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Adăugați 4 fripturi în fiecare tigaie, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți și gătiți cu 3 până la 4 minute mai mult. Puneți sosul pe farfurii, acoperiți cu fripturile de pește-spadă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Pește-spadă
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.