Peștele-spadă de soia de lămâie cu unt de Avocado este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 374 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, coajă de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-spadă la grătar cu unt de lămâie-busuioc, Cina în seara asta: pește-spadă cu unt de lămâie, și Pește-spadă la grătar cu Salsa de Avocado pentru rețete similare.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.