Pește-Spadă De Lime-Nucă De Cocos Din Malaezia

Pește-Spadă De Lime-Nucă De Cocos Din Malaezia
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Peștele-spadă lime-nucă de cocos din Malaezia ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 397 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Dacă aveți la îndemână iarbă de lămâie, lapte de cocos, pastă de chili thailandeză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Frigarui de pește spadă la grătar cu nucă de cocos, Tei cheie și sos Verde Chile, Doar Rețeta Vă Rog Pentru Creveți De Nucă De Cocos Din Malaezia Cu Coniac, și Orez Din Lapte De Cocos Din Malaezia (Nasi Lemak).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 9 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează de 3 ori sau până se toacă grosier.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Așezați peștele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; întindeți 1/2 cană amestec de șalotă uniform peste pește. Se fierbe 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Serviți peștele cu amestecul de șalotă rămas și garnisiți cu crenguțe de coriandru și pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista