Pește-spadă de citrice cu Salsan de citrice este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, bucăți de ananas, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Pește-Spadă Cu Pesto De Citrice, Pește-spadă cu salată de citrice, și Pește-Spadă De Citrice Cu Unt De Coriandru.
Instrucțiuni
1
Faceți salsa: într-un castron de dimensiuni medii, combinați portocale, bucăți de ananas, mango, jalapenos tocat, 3 linguri suc de portocale, ardei gras roșu tăiat cubulețe, zahăr și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Ananas
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Precum Invidia îngerilor
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz
3 Bețișoare De Covrig
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De Ajo
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine și se pune la frigider acoperit.
3
Într-un castron nereactiv, amestecați 1/2 cană suc de portocale, ulei de măsline, piper cayenne și concentrat de suc de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Ananas
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Precum Invidia îngerilor
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați fripturile de pește-spadă în castron și întoarceți-le bine. Marinați peștele-spadă în amestec timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pregătiți un grătar exterior cu set de rafturi unse la 6 inci de sursa de căldură. Pe un grătar cu gaz, setați căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Grătiți peștele-spadă pe fiecare parte pentru un timp total de aproximativ 12 până la 15 minute, până când este opac în centru.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.