Pește-Spadă De Citrice Cu Salsa De Citrice

Pește-Spadă De Citrice Cu Salsa De Citrice
Pește-spadă de citrice cu Salsan de citrice este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, bucăți de ananas, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Pește-Spadă Cu Pesto De Citrice, Pește-spadă cu salată de citrice, și Pește-Spadă De Citrice Cu Unt De Coriandru.

Instrucțiuni

1
Faceți salsa: într-un castron de dimensiuni medii, combinați portocale, bucăți de ananas, mango, jalapenos tocat, 3 linguri suc de portocale, ardei gras roșu tăiat cubulețe, zahăr și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine și se pune la frigider acoperit.
3
Într-un castron nereactiv, amestecați 1/2 cană suc de portocale, ulei de măsline, piper cayenne și concentrat de suc de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De AnanasConcentrat De Suc De Ananas
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați fripturile de pește-spadă în castron și întoarceți-le bine. Marinați peștele-spadă în amestec timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pregătiți un grătar exterior cu set de rafturi unse la 6 inci de sursa de căldură. Pe un grătar cu gaz, setați căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Grătiți peștele-spadă pe fiecare parte pentru un timp total de aproximativ 12 până la 15 minute, până când este opac în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Serviți peștele la grătar cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista