Pește-spadă cu cimbru de lămâie cu sparanghel
Peștele-spadă cu cimbru de lămâie cu sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 213 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fripturi de pește-spadă, frunze de dafin, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-spadă cu sparanghel parfumat de cimbru, Pește-Spadă Cu Cimbru De Lămâie, și O Tigaie Lămâie Cimbru Pui Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați brânza de vaci până devine cremoasă.
Transferați brânza de vaci într-un castron mic și amestecați laptele, 1 1/2 lingurițe de suc de lămâie, pătrunjel, busuioc și 1/2 linguriță de cimbru uscat. Acoperiți și răciți la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați peștele într-un vas de copt de 8x8 inch.
Se toarnă apa și sucul de lămâie rămas în vas.
Așezați frunza de dafin în apă și presărați restul de 1/2 linguriță de cimbru uscat peste pește. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 20 de minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță și este opac până la capăt.
Între timp, așezați sparanghelul într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 2 pana la 6 minute.
Când peștele este gata, transferați pe un platou de servire și aranjați sparanghelul lângă pește.
Se servește cu sosul de brânză de vaci.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.