Pește-spadă cu cimbru de lămâie cu sparanghel

Pește-spadă cu cimbru de lămâie cu sparanghel
Peștele-spadă cu cimbru de lămâie cu sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 213 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fripturi de pește-spadă, frunze de dafin, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește-spadă cu sparanghel parfumat de cimbru, Pește-Spadă Cu Cimbru De Lămâie, și O Tigaie Lămâie Cimbru Pui Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender sau robot de bucătărie, procesați brânza de vaci până devine cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați brânza de vaci într-un castron mic și amestecați laptele, 1 1/2 lingurițe de suc de lămâie, pătrunjel, busuioc și 1/2 linguriță de cimbru uscat. Acoperiți și răciți la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați peștele într-un vas de copt de 8x8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă apa și sucul de lămâie rămas în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați frunza de dafin în apă și presărați restul de 1/2 linguriță de cimbru uscat peste pește. Acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat1 Pungă Spanac Proaspăt Pre-spălat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 20 de minute sau până când peștele fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță și este opac până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, așezați sparanghelul într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm, aproximativ 2 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
9
Scurgere.
10
Când peștele este gata, transferați pe un platou de servire și aranjați sparanghelul lângă pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
11
Se servește cu sosul de brânză de vaci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista