Pește-spadă cu alge marine Salsa Verde este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 4,2 USD pe porție. O porție conține 360 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați hijiki într-un castron mic, adăugați apă clocotită pentru a acoperi și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgere. (Ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană.)
3
Combinați hijiki, șalotă, hamsie, pătrunjel, ulei de măsline, capere, coajă de lămâie și fulgi de ardei roșu într-un castron mediu; condimentează cu sare și piper. Pune salsa verde deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Can) Canned Salsa Verde
Nonpareils Argintii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Pregătiți un grătar la foc mediu. Frecați peștele peste tot cu ulei vegetal; condimentează cu sare și piper. Grătar, întorcându-se ocazional, până când este ferm la atingere și opac pe tot parcursul, 8-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Bomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Serviți pește cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Faceți înainte: Salsa verde poate fi făcută cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.