Pește-spadă a la Siciliana
Swordfish a la Siciliana ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 453 calorii, 32g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $4.6 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți roșii, stafide, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare includ Pește-Spadă Siciliana, Pește-spadă a la Siciliana, și Cassata Siciliana.
Instrucțiuni
Înmuiați stafidele în apă călduță timp de 30 de minute.
Se scurge și se lasă deoparte. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare sau tigaie la foc mare.
Se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie. Se amestecă stafidele, roșiile, măslinele, nucile de pin și caperele. Acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 15 minute.
Condimentează fripturile cu sare și piper.
Se pune într-un vas de copt ușor uns și se acoperă cu sosul gătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, până când fripturile sunt ferme.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.