Pește simplu la grătar cu roșii condimentate marocane

Pește simplu la grătar cu roșii condimentate marocane
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., pește simplu la grătar cu roșii condimentate marocane ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 386 calorii. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ardei, chimen măcinat, cayenne și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Roșii cu umplutură de pește în stil marocan, Tagine De Pește Marocan Cu Roșii, Măsline Și Lămâi Conservate, și Mese Simple: Tagine De Snapper Roșu În Stil Marocan (Tocană De Pește).

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Așezați ardeii, cu pielea în sus, pe o tavă de copt și puneți-i sub grătar timp de 10-15 minute până când sunt negri și vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți și așezați într-un castron acoperit bine cu folie alimentară pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Între timp, pentru a coaja roșiile, aduceți o tigaie mică cu apă la fierbere și umpleți un castron mare cu apă rece ca gheața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați o cruce mică în pielea fundului fiecărei roșii, apoi scufundați-vă în apa fierbinte, lăsați-o doar 10 secunde, apoi scoateți-o cu o lingură cu fante și puneți-o în apa rece. Repetați cu toate roșiile apoi, folosind un cuțit mic, îndepărtați cu grijă pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Tăiați în sferturi, aruncați semințele, apoi tăiați-le. Când ardeii s-au răcit, îndepărtați cojile arse, apoi tăiați ardeii în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați usturoiul, condimentele și ardeiul negru măcinat, apoi gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați roșiile și ardeii și continuați să gătiți la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute, sau până când roșiile sunt foarte moi. Zdrobiți roșiile înmuiate cu spatele unei linguri și continuați să gătiți încă 10 minute sau până când lichidul este redus la un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
10
Așezați peștele pe o tavă de copt tapetată cu folie ușor unsă. Condimentați și grătiți timp de 4-5 minute până când sunt fierte. Împărțiți sosul între farfurii de servire, așezați peștele deasupra și serviți împrăștiat cu ierburile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista