Pește, scoici și midii cu vin alb și usturoi

Pește, scoici și midii cu vin alb și usturoi
Pește, scoici și midii cu vin alb și usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici, file de halibut, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Midii Și Scoici În Vin Alb, Midii și scoici în vin alb {Cozze e vongole}, și Midii afumate și scoici cu bulion de vin alb.

Instrucțiuni

1
Tăiați fileurile de bas cu dungi și fileurile de halibut în cuburi de 2 inci (nu folosiți ton sau somon-nu aparțin unei tocănițe de pește). Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Bas Cu DungiFile De Bas Cu Dungi
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Tocană De PeșteTocană De Pește
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotă tocată, usturoi tocat și ardei roșu zdrobit uscat. După ce sunt maro deschis (aproximativ 2 minute), adăugați pătrunjel, apoi aruncați rapid peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Se adaugă sare și piper după gust. După ce peștele este ușor colorat, adăugați scoici și midii și vin alb. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mediu timp de 5 minute (când midiile și scoicile se deschid, tocanita este gata). Bine?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se presară pătrunjel Italian tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
5
Se servește cu felii groase de 1/2 inch de pâine italiană, prăjite în ulei de măsline, pe lateral. Asta e, s-a făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista