Pește, scoici și midii cu vin alb și usturoi

Pește, scoici și midii cu vin alb și usturoi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână scoici, file de halibut, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Midii Și Scoici În Vin Alb, Midii și scoici în vin alb {Cozze e vongole}, și Midii afumate și scoici cu bulion de vin alb.
Instrucțiuni
Tăiați fileurile de bas cu dungi și fileurile de halibut în cuburi de 2 inci (nu folosiți ton sau somon-nu aparțin unei tocănițe de pește). Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă tocată, usturoi tocat și ardei roșu zdrobit uscat. După ce sunt maro deschis (aproximativ 2 minute), adăugați pătrunjel, apoi aruncați rapid peștele.
Se adaugă sare și piper după gust. După ce peștele este ușor colorat, adăugați scoici și midii și vin alb. Acoperiți tigaia și gătiți la foc mediu timp de 5 minute (când midiile și scoicile se deschid, tocanita este gata). Bine?
Se presară pătrunjel Italian tocat.
Se servește cu felii groase de 1/2 inch de pâine italiană, prăjite în ulei de măsline, pe lateral. Asta e, s-a făcut.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.