Pește prăjit marinat în usturoi, oțet, Oregano și chimen

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele prăjit marinat în usturoi, oțet, Oregano și chimen. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $ 4.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 156 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, chimen măcinat, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Filet de porc marinat în usturoi, lămâie și Oregano cu salată grecească, Pui Marinat Cu Chimen, Usturoi Și Lime, și Pește Prăjit Cu Chili-Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțetul, usturoiul, oregano, cimbru, chimen și frunze de dafin într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Adăugați pește și aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră sau acoperiți și refrigerați până la 4 ore.
Încălziți suficient ulei pentru a ajunge la 1/2 inch pe laturile tigaiei în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Așezați făina într-un castron mare.
Scoateți peștele din marinată. Aruncați peștele în făină, apoi scuturați excesul. Lucrând în loturi, prăjiți peștele până la fiert și rumeniți peste tot, rotind ocazional cu clești, aproximativ 6 minute pe lot.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se presară sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.