Pește prăjit la tigaie pe salată de cartofi, hrean și Lime

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Peștele prăjit în tigaie pe salată de cartofi, hrean și Lime ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,38 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline extran, cartofi, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Pește prăjit la cuptor cu salată de cartofi, Prăjituri noi de pește de cartofi zdrobite cu maioneză de hrean, și Pește la cuptor cu nucă de cocos, tei și ardei iute cu pene de cartofi Thailandezi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa