Pește Prăjit La Tigaie Cu Un Sos Bogat De Unt De Lămâie

Pește Prăjit La Tigaie Cu Un Sos Bogat De Unt De Lămâie
Peștele prăjit în tigaie cu un sos bogat de unt de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 128g de proteine, 276g de grăsime, și un total de 3453 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $18.52 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați pudră de ceapă, unt, pește și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește De Talpă Ușor Prăjit Cu Sos De Unt De Lămâie, Midii usturoi într-o lămâie bogată, ierburi proaspete, sos de unt, și Pește prăjit cu sos cremos de lămâie pentru doi.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vinul, sucul de lămâie, usturoiul și șalotele. Gatiti timp de 3 minute.Se amestecă sarea, piperul, Worcestershire și sosul fierbinte și se fierbe până când amestecul este oarecum siropos, aproximativ 3 minute.Se amestecă smântâna și se gătește 1 minut. La foc mic, bateți în unt câteva bătăi la un moment dat. Continuați să bateți până când tot untul este încorporat în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1
Amestecați ingredientele amestecului de condimente de pește împreună. Condimentați atât peștele, cât și făina cu condimente și dragați peștele în amestecul de făină condimentat sau panko / migdale, acoperire completely.In o tigaie mare de sote, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Stropiți niște sos de unt de lămâie pe fiecare farfurie. Acoperiți cu pește și stropiți mai mult sos deasupra peștelui. Se acoperă cu pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilunt, temperatura camerei (2 bastoane)unt, temperatura camerei (2 bastoane)02 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg02 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1pentru fiecare.PeștePește907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfileuri de cambulă (sau cod)fileuri de cambulă (sau cod)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină (sau 1/2 cană panko amestecată cu 2 linguri de migdale tocate mărunt)făină (sau 1/2 cană panko amestecată cu 2 linguri de migdale tocate mărunt)1pentru fiecare.pătrunjel proaspăt, pentru garniturăpătrunjel proaspăt, pentru garnitură22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleydressing lamaie piperdressing lamaie piper12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opționalmăsline coapte fără sâmburi sau umplute cu piment, opțional1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1pentru fiecare.Sos De Unt De LămâieSos De Unt De Lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpentru ungerea insertuluipentru ungerea insertului22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec02 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)02 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyoregano uscatoregano uscat12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleylichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1dashsos de ardei iutesos de ardei iute1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite11 lingură de oregano uscatceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată1pentru fiecare.Amestec De Condimente De PeșteAmestec De Condimente De Pește1dashSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate62
Revista